Word jij ook vriend ?

Waarom hebben we vrienden nodig

Al meer dan 27 jaar maakt KunstNetTV korte films over Kunst & Cultuur uit Alkmaar en de regio. Het maken van die korte films kost niet alleen veel tijd, maar ook geld.

Om de films te kunnen blijven maken, zijn de vrienden erg belangrijk voor ons. Vrienden die KunstNetTV elk jaar financieel willen ondersteunen, dragen zo bij aan de continuïteit van de filmproducties die we maken.

Fragment uit dansfilm ‘When….. I look into your eyes’

Help je ons?

Wil je ook dat KunstNetTV je op de hoogte houdt door onze film- producties van alle interessante kunstenaars, musici of theatermakers die hier in de stad of omgeving wonen?

Je kunt vriend worden voor 25 of 50 euro per jaar. Door het contact- formulier in de vullen, meld je je aan als vriend van de Stichting KunstNet. Je ontvangt daarna een bevestiging met meer informatie.

Wil je liever eenmalig een donatie doen? Maak dan je donatie over op bankrekening NL95 ABNA 0800694953 ten name van Stichting KunstNet

 

 

middag voor vrienden

Ontmoet de makers

Elk jaar organiseren we een speciale middag voor de vrienden waar je kennis kunt maken met een filmmaker of iemand uit de televisiewereld die in deze omgeving woont, of we nodigen je voor uit een unieke culturele bijeenkomst.

Ik word nu vriend

Word vriend van de Stichting KunstNet en ontmoet interessante film- en televisiemakers of kunstenaars/ artiesten!
 


Compagnie DaaD met La Cuisine Macabre

Blijf op de hoogte van alle bijzondere kunstenaars en artiesten uit Alkmaar en de regio

KunstNetTV maakt elke maand een korte documentaire over de ‘pareltjes’ in de kunsten. Meld je aan en wij sturen je maandelijks een nieuwsbrief over onze nieuwste videoproductie.

AVG

Bedankt voor je inschrijving voor de KunstnetTV nieuwsbrief!