Word jij ook vriend ?

Waarom hebben we vrienden nodig

Al meer dan 27 jaar maakt KunstNetTV korte films over Kunst & Cultuur uit Alkmaar en de regio. Het maken van die korte films kost niet alleen veel tijd, maar ook geld.

Om de films te kunnen blijven maken, zijn de vrienden erg belangrijk voor ons. Vrienden die KunstNetTV elk jaar financieel willen ondersteunen, dragen zo bij aan de continuïteit van de filmproducties die we maken.

Fragment uit dansfilm ‘When….. I look into your eyes’

Help je ons?

Wil je ook dat KunstNetTV je op de hoogte houdt door onze filmproducties van alle interessante kunstenaars, musici of theatermakers die hier in de stad of omgeving wonen?

Je kunt vriend worden voor 25 of 50 euro per jaar. Door het machtigingsformulier in de vullen, meld je je aan als vriend van de Stichting KunstNet

Wil je liever eenmalig een donatie doen? Vul dan dit formulier in.

 

 

middag voor vrienden

Ontmoet de makers

Elk jaar organiseren we een speciale middag voor de vrienden waar je kennis kunt maken met een filmmaker of iemand uit de televisiewereld die in deze omgeving woont, of we nodigen je uit een unieke culturele bijeenkomst.

Ik word nu vriend

Word vriend van de Stichting KunstNet en ontmoet exclusief interessante film- en televisiemakers of kunstenaars/artiesten !


Compagnie DaaD met La Cuisine Macabre