Unieke Zaken: Beter Te Laat Dan Te Nooit
Kunstnet-share

Een nieuwe voorstelling maken

KunstNetTV mocht een repetitie van de nieuwe theatervoorstelling ‘Beter Te laat, Dan Te Nooit’ van Unieke Zaken bijwonen en filmde enkele scenes. Dit eigenzinnige Alkmaarse jeugdtheatergezelschap maakt al jaren bijzondere theaterproducties met een mengeling van mime, objecttheater en muziek.

De acteurs en regisseur

De acteurs Mirjam Morsch en Peter Bolten en regisseur Martin Hofstra vertellen over de hoogte- en dieptepunten tijdens het maken van deze voorstelling. KunstNetTV biedt de kijker een exclusief kijkje achter de schermen van het wordingsproces.

Beeldende en muzikale ontdekkingsreis

De theatervoorstelling ‘Beter Te Laat, Dan Te Nooit’ van Unieke Zaken is een beeldende en muzikale ontdekkingsreis. Wim en Tinie, een oud echtpaar, zijn nog nooit op vakantie geweest; er kwam altijd ‘iets’ tussen. Nu zijn ze te oud en gebrekkig: het is te laat. Dan zegt Wim: “beter te laat dan te nooit.” Dit is het begin van een hallucinerende roadtrip door hun slaapkamer… 

Blijf op de hoogte van alle bijzondere kunstenaars en artiesten uit Alkmaar en de regio

KunstNetTV maakt elke maand een korte documentaire over de ‘pareltjes’ in de kunsten. Meld je aan en wij sturen je maandelijks een nieuwsbrief over onze nieuwste videoproductie.

AVG

Bedankt voor je inschrijving voor de KunstnetTV nieuwsbrief!