Terugblik feest 20 jaar KunstNetTV
   

 

Filmproducties over kunst en
cultuur in Alkmaar en regio.

     
 

Feest 20 jaar KunstNetTV

Vorige week vierde KunstNetTV het 20-jarig jubileum in Filmhuis Alkmaar met de Alkmaarse wethouder Anjo van de Ven, huidige - en voormalige redactie- en bestuursleden en velen die in die 20 jaar voor de camera van KunstNetTV hebben gestaan. We voelen ons zeer gesteund door de felicitaties van alle aanwezgen maar ook van iedereen die er niet bij kon zijn. Binnenkort staan meer foto's van dit jubileumfeest op Facebook.

 


Wethouder Anjo van de Ven feliciteert Marian

Heemskerk met 20 jaar KunstNetTV (foto: KunstNetTV)

 

De Alkmaarse wethouder Anjo van de Ven prees voorzitter Marian Heemskerk en KunstNetTV voor de vele videoproducties met een grote historische waarde. Ze liet weten dat KunstNetTV goed past binnen de uitgangspunten van het cultuurbeleid van de gemeente Alkmaar: kunst en cultuur in de breedste zin laagdrempelig onder de aandacht brengen. Gezien de positieve inhoud van haar toespraak kunnen we, met nieuwe reportages en mini-documentaires, met vertrouwen uitkijken naar het volgende jubileum!

 

Troubadour Bert van Baar tijdens het KunstNetTV

jubileumfeest (foto: KunstNetTV)

 

Bijna honderd mensen genoten van het korte optreden van troubadour Bert van Baar. Wij zijn blij met zijn prachtige ode aan KunstNetTV. Bedankt Bert! Bekijk op Facebook het filmpje van zijn hartverwarmende optreden.

 

De onstuimige straatmuzikant Bertje Doperwtje

In het kader van 20 jaar KunstNetTV blikken we ook in november terug. Wie is toch die kleurrijke straatmuzikant die luidkeels zijn liedjes door de Alkmaarse winkelstraten laat schallen? In 1998 ging KunstNetTV een dagje op stap met Bert Romeijn, beter bekend als Bertje Doperwtje. bekijk uitzending

 

 

Passie in streekdracht

Recenter is het bezoek van KunstNetTV aan het museum 'Zo was 't. ' Verzamelaarster en kenner bij uitstek Suzan van 't Hof weet alles van streekdracht (plattelandskleding) uit de periode 1800-1930. bekijk uitzending

 

 

'De keuze van...' verzameld op een pagina

De afgelopen weken stonden de favoriete items van de huidige medewerkers een voor een op de homepage. Klik hier voor een overzicht van alle voorkeuren.

 

Filmpjes uit de 'Ouwe doos'

De KunstNetTV homepage wordt regelmatig vernieuwd met filmpjes uit de 'ouwe doos.' Klik hier voor nog meer oude filmpjes!

 

Uitzendingen 'Bertje Doperwtje' op Alkmaar Centraal:

Dagelijks om 10.00 uur en 22.00 uur

Uitzendingen 'Passie in streekdracht' op BE@TTV:
Iedere maandag, woensdag en zaterdag om 15.30 en 20.30 uur

 

KunstNetTV op Facebook

Klik hier om onze Facebook pagina te bekijken en like KunstNetTV!


Uitzending gemist?

Ga naar www.kunstnet.tv of mail je suggesties naar info@kunstnet.tv

 
     
   
 
     
  Neem eens een kijkje op onze website: www.kunstnet.tv
 
     
   

 

Partners van KunstNetTV: