Succes viering jubileum KunstNetTV
   

 

Filmproducties over kunst en
cultuur in Alkmaar en regio.

     
 

Spetterend concert sluit viering 25 jaar af

KunstNetTV vierde zondag 31 oktober haar jubileum in een afgeladen Kleine Zaal van Taqa Theater de Vest. Presentator Torsten Colijn praatte de voorstelling vlot aan elkaar en kondigde de artiesten aan. Het publiek genoot van mooie intieme songs van Botman & Van Vleuten en luisterde ademloos naar jazz-zangeres Simone Honijk, die voortreffelijk werd begeleid door Dirk Balthaus op de piano.

 

 

 

Kim de Boer, bekend van The Voice of Holland, zong een paar prachtige eigen songs en Daisy Correia, begeleid door Frank Keijzer, piano en Sander Tijburg, gitaar, sloot het concert af met meeslepende Portugese fado’s. Het enthousiaste publiek beloonde de artiesten met een warm applaus.

 

Als je dit mooie concert hebt gemist, kan je met deze link het hele concert nog terugzien.

 

 

 

 

Na het concert bezochten meer dan 100 personen de receptie voor genodigden. Redactie- en bestuursleden en crewleden van het begin van KunstNetTV ontmoeten elkaar weer na jaren. Onder de genodigden ook veel mensen die door KunstNetTV in de loop van 25 jaar zijn gefilmd.

We bedanken ​publiek en artiesten voor hun bijdrage aan het succes van de concertmiddag en kijken daar met veel genoegen op terug.

 

 

 


 

 

 

 
     
   
 
     
  Neem eens een kijkje op onze website: www.kunstnet.tv
 
     
   

 

Partners van KunstNetTV:   

Halstad Centraal