Maak kennis met...
   

 

Filmproducties over kunst en
cultuur in Alkmaar en regio.

     
 

Hellen van Meene en Rashel van der Schaaf

Op 4 september j.l. ontving Hellen van Meene de Victoriefonds Cultuurprijs Visuele Kunsten. Rashel van der Schaaf kreeg de Rabobank Jong Talentprijs 2022. Klik op onderstaande foto’s voor een portret van Hellen van Meene en de film ‘Ich bin der Fluß’ van Rashel van der Schaaf. lees meer

 

Untitled #0012

 

Still uit de film ‘Ich bin der Fluß

 


 

Heb je het tegen mij?

 

Je ziet en hoort het al vaker: mensen die op straat met een soort van elektrische tandenborstels in hun oren eindeloos ik-gericht monotoon voor zich uit lopen te babbelen. Als zo iemand vlak achter je loopt schept dat verwarring. Het irriteert. Bel later terug of kom van je eiland en spreek ergens wat af. Zie je nog eens iemand… in de ogen. Kennelijk ontbreekt de urgentie.

 

Robert de Niro in de film Taxi Driver wist er wel weg mee. "You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who the f*** do you think you're talking to?"

Oef, hij heeft het gelukkig niet tegen mij!

 

Wat zeker wel van urgentie getuigt is de Victoriefonds Cultuurprijs. Op 4 september ontving Hellen van Meene de Victoriefonds Cultuurprijs in de categorie Visuele Kunsten. Rashel van der Schaaf kreeg de Rabobank Jong Talentprijs 2022.

 

Op de KunstNetTV homepage twee korte films over deze bijzondere kunstenaars. Deze is niet van de Niro…. ENJOY!

 


 

Stuur ‘m door!

Ken je familie, vrienden of bekenden die net als jij ook op de hoogte willen blijven van kunst & cultuur in Alkmaar en wijde omgeving? Stuur deze KunstNetTV nieuwsbrief dan door! KunstNetTV is uiteraard ook te vinden op Twitter. Klik hier om onze Facebook pagina te bekijken, delen en... liken!

 


 

KunstNetTV bij de Lokale Omroepen

Bij StreekStadCentraal (dagelijks om 10 en 22 uur) en Be@tTV (ma, woe en za om 15.30 en 20.30 uur) een filmportret van Rashel van der Schaaf en haar film ‘Ich bin der Fluß’.

 


 

 

 

 
     
   
 
     
  Neem eens een kijkje op onze website: www.kunstnet.tv
 
     
   

 

Partners van KunstNetTV:   

Halstad Centraal