Boem Boem Tsjaka Tsjaka Boem
   

 

Filmproducties over kunst en
cultuur in Alkmaar en regio.

     
 

Railey Khan wil gewoon lekker spelen

Drummers. Ze zijn de ondersteunende ruggengraat van een band en zitten altijd ergens op de achtergrond. Met een beetje pech verdwijnen ze volledig uit zicht in de rook van een rookmachine. Maar dat is nog geen reden om als een kasplantje op je kruk te zitten. Vraag maar aan Railey Khan. Hij is een jonge drummer. lees meer

 

Drumtalent Railey Khan krijgt les bij Artiance

 


 

Kijk mij eens

Cultuur is een breed begrip. Heel breed. Van creatieve genialiteit tot de trendy kleur van het behang met bijpassende oogschaduw of de designer tas waar het hondje natuurlijk wel in moet passen. Ja, ook dat is cultuur! Hilarisch.

 

Nee, geef mij maar mensen die zich vanuit een diepe innerlijke behoefte persoonlijk en creatief willen ontwikkelen. Zichzelf ontdekken. Dat is toch iets heel anders dan de ‘kijk mij eens’ cultus en juicy achterklap.

 

Op de KunstNetTV homepage dit keer aandacht voor jongeren die ook gezien (en gehoord) willen worden. Maar dan anders. Ze zingen, musiceren, dansen en/of acteren. Een ontdekkingstocht met hindernissen waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen!

 


 

KunstNetTV in april bij de Lokale Omroepen

Bij StreekStadCentraal (dagelijks om 10 en 22 uur) en Be@tTV (ma, woe en za om 15.30 en 20.30 uur) aandacht voor drummer Railey Khan.

 


 

 

 

 
     
   
 
     
  Neem eens een kijkje op onze website: www.kunstnet.tv
 
     
   

 

Partners van KunstNetTV:   

Halstad Centraal