De hele zomer wekelijks een korte film
   

 

Filmproducties over kunst en
cultuur in Alkmaar en regio.

     
 

Markante Alkmaarders

De serie Markante Alkmaarders van KunstNetTV zet bijzondere Alkmaarders in de schijnwerpers. Samen met familie, vrienden en bekenden blikt KunstNetTV terug op hun leven. Wat deden ze en wat maakte ze zo bijzonder?

 

Elke week staat een andere Alkmaarder centraal

Joop Voorn startte een eigen museum, maar waarom? Peter Castricum had een band met de klokken van de Waagtoren. Hoezo passie! Pianist Harry Vooren hield van de muziek van de Falla en andere Spaanse componisten, maar waarom juist zij? Beeldend kunstenaar Sander Rood maakte bijzondere kunstwerken zoals de fietslantaarn op het bolwerk. Wat was het achterliggende idee? Portretten van markante Alkmaarders… lees meer

 

 


 

Bijtanken?

Nee, dit gaat niet over de benzineprijs aan de pomp. Of eigenlijk ook wel. Dit gaat over vakantie. De één haat het. Uit je routine. De ander kijkt er reikhalzend naar uit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Terschelling, Ibizaaaah of een stedentrip in Japan.

 

Keuzestress? VAKANTIESTRESS! Voor de hoofdprijs met een volbeladen auto en jengelende kinderen richting een nog zonniger Zuid-Europa. Zijn we zijn de piepers en pindakaas niet vergeten? Uren in de rij op Schiphol staan. Heb je je lichaamsbeweging voor die dag ook weer gehad.

 

Of toch maar een overbetaald hutje dichterbij op de hei? Je bent waarschijnlijk niet de enige. Heerlijk. Vakantie. Toch is het broodnodig! Ontstressen. Een andere omgeving, cultuur, echte natuur met betoverende vergezichten en culinaire hoogstandjes.

 

Tip! Zorg dat je smult van de voorpret en ja…. er kan iets misgaan. Dat hoort bij het leven. Een goeie planning schijnt het halve werk te zijn. Maak er iets memorabel moois van. KunstNetTV wenst je een fijne vakantie!

 


 

In augustus een komen en gaan van talent…

Railey Khan is een jong drumtalent die met veel passie muziek maakt. Waarom ging hij drummen en wat betekent dit voor hem?
Een item over theatergroep Unieke Zaken. In september starten de allerlaatste voorstellingen van Unieke Zaken. Deze bijzondere Alkmaarse jeugdtheatergroep stopt daarna. Hoe kijken Peter Bolten en Mirjam Morsch terug op meer dan 30 jaar theatermaken. ... lees meer

 

 


 

KunstNetTV in juli en augustus bij de Lokale Omroepen

In juli elke week aandacht voor een Markante Alkmaarder.
In augustus drumtalent Railey Khan en Theatergroep Unieke Zaken.
Bij StreekStadCentraal (dagelijks om 10 en 22 uur) en
Be@tTV (ma, woe en za om 15.30 en 20.30 uur)

 


 

 

 

 
     
   
 
     
  Neem eens een kijkje op onze website: www.kunstnet.tv
 
     
   

 

Partners van KunstNetTV:   

Halstad Centraal