“ Dat moet lukken”
   

 

Filmproducties over kunst en
cultuur in Alkmaar en regio.

     
 

U I T N O D I G I N G

V R I E N D E N M I D D A G
KUNSTNETTV 2020

Filmhuis Alkmaar
Zondag 29 november 16.00 uur

Ellen Janssen - Art-director bij de televisie te gast bij KunstNetTV
“Ze krijgen mij niet gek”

 


Ellen werkt aan een van de rekwisieten

in haar atelier (foto: aangeleverd)

 

Voorafgaand aan de hoofdfilm, is er een Q&A met Ellen Janssen, Art-director / ruimtelijk vormgever bij Klokhuis, Dokter Corrie en nog veel meer. Paula Dekker gaat met haar in gesprek aan de hand van fragmenten van televisieprogramma’s en filmfragmenten over haar werk. De hoofdfilm is de keuzefilm van Ellen Janssen.

 

Wie is Ellen Janssen?
Ellen woont in Alkmaar, ging naar de Kunstacademie St-Joost in Breda en werd Art-director bij o.a. Dokter Corrie en Klokhuis. Maar ze doet veel meer. Ze krijgt opdrachten van musea voor de ruimtelijke vormgeving en is niet gek te krijgen tijdens filmopnamen. Maak kennis met deze creatieve 'duizendpoot.'

 

Early Bird
Als je nog geen vriend van KunstNetTV bent, kan je dat nu nog worden. Voor 15 euro ondersteun je KNTV voor dit jaar en kan je gratis naar deze interessante filmmiddag. Stuur ons voor 8 november een mail en je bent erbij. Klik hier en meld je aan als vriend. Je ontvangt daarna per mail een link om te betalen.

 

Setfoto van het televisieprogramma

Dokter Corrie ( foto: aangeleverd)

 

Ben je al vriend?
Meld je dan aan via deze link dat je bij deze middag aanwezig wilt zijn.


Gratis entree
Voor vrienden is de entree natuurlijk gratis. Ook Early Birds die voor 8 november 2020 hun donatie van 15 euro voor dit jaar betalen, hoeven geen entree te betalen.

 

BELANGRIJK!
Door de COVID-19 maatregelen is het noodzakelijk dat je reserveert. Er is maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Stuur een mail naar info@kunstnet.tv en meld je aan. Je ontvangt daarna een bevestiging van je reservering. Kom je met meerdere personen, geef dan aan of je wel of niet uit één huishouding afkomstig bent.

 

 


 

 
     
   
 
     
  Neem eens een kijkje op onze website: www.kunstnet.tv
 
     
   

 

Partners van KunstNetTV:   

Halstad Centraal