Oud-KunstNetters blikken terug
   

 

Filmproducties over kunst en
cultuur in Alkmaar en regio.

     
 

Initiatiefnemer Peter Thoes over KunstNetTV

KUNST moest onder de mensen worden gebracht. Bij voorkeur op televisie. Internet was in 1995 nog niet voor veel mensen beschikbaar. Door Frans Jong, Wendy Boots, Frans van Hoeken en mij werd er gebroed op ideeën en mogelijkheden. Er waren ideeën te over maar de vorm ontbrak. Van Hoeken Thoes Architecten realiseerde rond die tijd het gebouw van de Alkmaarse kabel. Een goed gesprek met directeur Loek Veldman resulteerde in ‘laat maar eens zien wat jullie kunnen.’ Met veel inzet, tijd en energie ontstond KunstNet. Klik hier voor het hele verhaal.

 


Peter Thoes en Frans van Hoeken

(foto uit 1983: aangeleverd)

 

Ik bewonder Frans Jong, Wendy Boots en Marian Heemskerk voor hun inspanningen om KunstNet in de lucht te houden. Dit geldt natuurlijk ook voor iedereen die voor mij, inmiddels vanaf de zijlijn, niet zichtbaar is! Allemaal hartelijk gefeliciteerd met dit jubileum en unieke tv programma!

 

Reakties van oud-KunstNetTV medewerkers

Diverse oud medewerkers van KunstNetTV hebben op onze oproep gereageerd om hun herinneringen aan KunstNetTV met ons te delen. Let op! Deze herinneringen worden de komende tijd regelmatig op de website gepubliceerd! Klik hier voor de reaktie van mede-oprichter Peter Thoes.

 

20 jaar KunstNetTV: 20 promo's

Omdat KunstNetTV 20 jaar bestaat hebben we 20 promo's gemaakt om KunstNetTV meer onder de aandacht van de televisiekijkers van Alkmaar Centraal te brengen. Wil je de promo's nu al zien? Klik dan hier om ze te bekijken. Let op! Alle promo's zijn gelinkt aan KunstNetTV items uit de ouwe doos. Die heb je vast nog niet gezien... Bekijk ze in de rubriek 'Terug in de tijd'

 

20 jaar KunstNetTV: feest op 27 oktober a.s.

20 jaar KunstNetTV wordt op 27 oktober a.s. gevierd in Filmhuis Alkmaar. Alle oud-medewerkers, culturele instellingen, kunstenaars en artiesten die ooit voor de KNTV-camera hebben gestaan hebben via e-mail een uitnodiging ontvangen om dit heugelijke feit te vieren. Heb je geen uitnodiging ontvangen en je wilt er ook op 27 oktober bij zijn, stuur dan een mail naar info@kunstnet.tv

 

KunstNetTV op Facebook
Klik hier om onze Facebook pagina te bekijken en... vergeet ons niet te liken!

 

Meer zien?

Kijk dan eens naar de de mini-documentaire over de Ringersfabriek

 

 

Uitzending gemist?

Ga naar www.kunstnet.tv of mail je suggesties naar info@kunstnet.tv

 
     
   
 
     
  Neem eens een kijkje op onze website: www.kunstnet.tv
 
     
   

 

Partners van KunstNetTV: