Violiste Daphne Kouwets
   

 

Filmproducties over kunst en
cultuur in Alkmaar en regio.

     
 

Gelukkig Nieuwjaar!

 

KunstNetTV wenst al haar betrokken vrienden, trouwe kijkers en oplettende volgers een heel gelukkig, cultureel sprankelend, maar bovenal gezond 2018 toe!

 

Violiste Daphne Kouwets en de Ierse tune

KunstNetTV begint dit nieuwe jaar met een portret van de jonge violiste Daphne Kouwets. Ze speelt regelmatig Ierse muzieksessies en won in 2014 op 10-jarige leeftijd Alkmaars Talent in de categorie tot 14 jaar. bekijk uitzending

 


Violiste Daphne Kouwets (foto: KunstNetTV)

 

Jaarlijks volgt Daphne Kouwets fiddle workshops door professionele docenten uit Ierland bij de Fiddler's Farm in Oude Niedorp. Ierse muziek is voor haar pure ontspanning; alles vergeten, in het ritme aanhaken, meegaan in een tune waar je altijd wat mee kan en... niet willen stoppen! bekijk uitzending

 

KunstNetTV blikt terug met muziekitems

De afgelopen 20 jaar heeft KunstNetTV diverse items over kunst en cultuur gemaakt. Zo ook in de categorie muziek. Deze maand staan op de KunstNetTV homepage enkele items over musici die door de jaren heen voor de camera hebben gestaan. Kijk ook eens naar een portret van de band La Luna of de stemoefeningen van jazz zangeres Simone Honijk.

 

Uitzendingen Daphne Kouwets op Alkmaar Centraal:

Alleen op de AC website, Twitter en de AC facebook pagina
Uitzendingen Daphne Kouwets op Be@tTV:
Maandag, woensdag en zaterdag om 15.30 en 20.30 uur

 

Twitter en Facebook
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws omtrend KunstNetTV en kunst & cultuur in Alkmaar en wijde omgeving? Volg ons dan op Twitter. Klik hier om onze Facebook pagina te bekijken. Vergeet ons niet te delen en te liken!

 

Uitzending gemist?

Ga naar www.kunstnet.tv of mail je suggesties naar info@kunstnet.tv

 
     
   
 
     
  Neem eens een kijkje op onze website: www.kunstnet.tv
 
     
   

 

Partners van KunstNetTV:   

Halstad Centraal