Dansduet 'When... I look into your eyes...'
   

 

Filmproducties over kunst en
cultuur in Alkmaar en regio.

     
 

Intiem dansduet in ‘When… I look into your eyes...’

KunstNetTV maakte samen met dansers Cecile van den Idsert en Rob Karsten de clip ‘When… I look into your eyes...’ Een intiem dansduet met een sensibel geraffineerd spel van zien en gezien worden. ‘When… I look into your eyes...’ is bewegingstheater pur sang. bekijk uitzending

 


Dansen met gedurfde materialen (foto: KunstNetTV)

 

Cecile van den Idsert en Rob Karsten werken al lang samen. Voor het danspaar was het een grote uitdaging om met de (dans) elementen kracht en tijd vrij te spelen met hun bewegingstaal. De passie voor de dans moet voelbaar zijn. “When…I look into your eyes” is hier een heel mooi voorbeeld van. Deze dans is samengesteld uit eerder gemaakte voorstellingen en is aangepast aan de ruimte in de Alkmaarse Gasfabriek. bekijk uitzending

 

Portret van de Alkmaarse beeldhouwer John Bier

Vanaf eind juni is op KunstNetTV en bij Alkmaar Centraal een gefilmd portret van de bekende Alkmaarse beeldhouwer John Bier te zien.

 

De Alkmaarse beeldhouwer John Bier

(foto: Hans Jonker)

 

John Bier is al vanaf begin jaren '60 als autonoom kunstenaar werkzaam. Hij maakt prachtig werk dat op veel plaatsen in Alkmaar te zien is. KunstNetTV maakte een boeiend portret en filmde het creatieproces van zijn meest recente beeld dat onlangs werd onthuld. Over drie weken biedt KunstNetTV je een exclusief inkijkje bij het ontstaan ervan. Houd Facebook, twitter en de KunstNetTV nieuwsbrief dus goed in de gaten!
.

John Bier in zijn atelier (foto: Hans Jonker)

 

Twitter en Facebook
Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws omtrend KunstNetTV en kunst & cultuur in Alkmaar en wijde omgeving? Volg ons dan op Twitter. Klik hier om onze Facebook pagina te bekijken. Vergeet ons niet te delen en te liken!

 

Uitzendingen dansduet op Alkmaar Centraal:

Alleen op de website en de AC facebook pagina

Uitzendingen dansduet op Be@tTV:

Maandag, woensdag en zaterdag om 15.30 en 20.30 uur

 

Meer zien?

Kijk dan eens naar een item over Compagnie Daad


Uitzending gemist?

Ga naar www.kunstnet.tv of mail je suggesties naar info@kunstnet.tv

 
     
   
 
     
  Neem eens een kijkje op onze website: www.kunstnet.tv
 
     
   

 

Partners van KunstNetTV: